

اين روزها کمپاني هاي زيادي گوشي هاي ضد آب خود را روانه بازار کرده اند.اما طراحي و توليد يک گوشي ضد آب محدوديت هايي را هم به دنبال دارد.همين محدوديت ها باعث شده تا شرکت هاي بزرگي همچون سامسونگ و ال جي از خير ضد آب کردن پرچم داران جديد خود بگذرند و همان طور که ميدانيد گلکسي اس ۶ ، اس ۶ اج و ال جي جي ۴ ضد آب نيستند.در اين مطلب کاري با دلايل متعدد ضد آب نساختن اين گوشي ها نداريم.امروز مي خواهيم به شما ياد دهيم که اگر گوشي گرانقيمت شما در آب افتاد چه اقداماتي را انجام دهيد.
اينکه تلفن همراه در آب بيفتد امر غريبي نيست. اما اگر چنين چيزي پيش آمد آيا بايد تلفن را دور انداخت؟ بهتر است قبل از دور انداختن تلفن اين توصيهها و بايدها و نبايدها را بخوانيد :
اقداماتي که پس از افتادن تلفن همراه در آب بايد انجام داد:
● اول: هرچه سريعتر تلفنتان را از آب دربياوريد.
● دوم: فورا آن را خاموش کنيد
● سوم: بخش پشتي و هرچه در آن است را خارج کنيد. اين شامل باتري و قسمتهاي قابل جدا شدن از گوشي ميشود.
● چهارم: بخشهايي که جدا کردهايد را با دستمال يا پارچه کتاني خشک کنيد.
اقداماتي که نبايد انجام بدهيد:
● به هيچ وجه تلفن را براي خشک کردن داخل فر يا روي شوفاژ نگذاريد.
● فکر خشک کردن تلفن از طريق سشوار را کاملا از سر بيرون کنيد. چون اين کار احتمال پاشيدن آب به بخشهاي داخلي و گوشه و کنارهاي سالم مانده و خرابتر شدن دستگاه را بيشتر ميکند.
پيشنهاداتي براي بهتر خشک شدن گوشي تلفن همراه:
بهترين کار اين است که بعد از خشک کردن تلفن در آب افتاده با دستمال، آن را در يک کيسه پلاستيکي حاوي تکههاي ژل سيليکا بگذاريد و چند روزي به آن فرصت بدهيد تا کل آب آن گرفته شود.
ژل سيليکا قابليت جذب آب بالايي دارد و به راحتي ميتوان آن را تهيه کرد.
اما اگر به آن دسترسي نداريد چند دانه برنج هم تقريبا کار ژل سيليکا را انجام ميدهد. همجواري دانههاي برنج با تلفن همراه شما در يک کيسه پلاستيکي دربسته و بدون هوا به مدت چند روز احتمالا همه قطرات آب پنهان شده آن را ميگيرد.
بعد از ۲ تا ۳ روز دستگاه را از پلاستيک خارج کرده و روشنش کنيد. به احتمال زياد دستگاهتان مثل قبل کار خواهد کرد.
و توصيه آخر اينکه: سعي کنيد براي گوشي تلفن همراهتان يک جلد ضد آب تهيه کنيد تا در صورت افتادن در آب، آسيب کمتري ببيند.